Autentisk look i hjemmet

Mange har det sådan, når de kigger på antikke møbler, at de ser alt for gamle ud og ikke passer ind i sit nymoderne hjem, med hvide vægge og smart teknologi alle steder.

Men faktisk så er lige præcis disse møbler blevet meget trendy over de sidste år og man er begyndt at kunne se, hvordan smukke møbler passer perfekt ind i alle hjem.

Der er dog stor forskel på om møblet er antikt eller ”bare gammelt”, eftersom at man siger at møblet skal være over 100 år gammelt før det må være antikt. Dette betyder en masse for blandt andet prisen, som hurtigt kan komme til at skyde i vejret. Det kommer nemlig an på, hvor meget viden man har om møblerne og hvem man handler hos.

Man kunne hurtigt finde en antik kommode på et loppemarked til flere tusind kroner og så prøve at sælge det hos en officiel antikhandler og så ikke for noget for det.

Antikke møbler handler nemlig meget om smag og hvad der er på mode lige for tiden. For eksempel er det hotteste lige nu, nemlig møbler med buede ben og flotte udskæringer, hvilket du snildt kan finde mange steder.

Men mange oplever det desværre sådan, at når de kommer ind til en antikhandler eller finder en på et loppemarked, så er det meget svært at beslutte sig. Det kan være svært at finde rundt i de mange møbler og priserne på dem. Så det gælder om at gøre det til en lille interesse for sig selv, så man kan sætte sig lidt ind i det og så ellers stole på sin egen dømmekraft.

Synes du det er en pæn antik kommode, der vil passe godt i dit hjem, så køb løs og hvis du har talegaverne, kan du prøve at presse prisen ned.

Autentisk look i hjemmet
Rul til toppen