Bent og boligannoncer

Min gode ven, Bent, ringede forleden aften til mig og spurgte, om jeg ville hjælpe ham med at kigge nærmere på et hus, han var interesseret i at købe. Da jeg er uddannet tømrer og bygningskonstruktør, mener han selvfølgelig, at jeg må være den rette til at syne et hus.

Bent har haft en lidt hård tid med en rigtig træls skilsmisse, og han har lige selv været igennem salg af bolig, da hverken han eller hans fraskilte kone ønskede at blive boende i deres fælles hus. Nu har han så udset sig et lille rækkehus til sig selv og deres to børn – dog kun hver anden weekend for børnenes vedkommende, da de skal bo fast hos deres mor.

Bent har i en periode nærlæst alle de boligannoncer og husannoncer, han kunne komme i nærheden af, og nu var han så faldet for det rækkehus, som han mente måtte være det helt rigtige for ham. Men han ville gerne have det set grundigt efter i sømmene, for husets sælger har valgt et salg uden ejendomsmægler for at spare penge, og det har gjort Bent en smule utryg ved, om der eventuelt er skjulte fejl eller mangler ved huset.

I aftes var jeg sammen med Bent ude at kigge på huset, og bortset fra nogle små, ligegyldige ting må jeg sige, at det er et godt og sundt hus, som jeg ikke selv ville betænke mig på at købe. I dag ringede Bent så og fortalte, at han har besluttet sig for at købe det.

Bent og boligannoncer
Rul til toppen