Børn vælger selv deres flyverdragt

Det kan godt være, at vi som forældre synes at vi bestemmer, men når først vores børn er blevet 3-4 år, så er der ingen tvivl om at de også har en mening om mange ting og specielt deres tøj. Det ved lige hvad de vil have på og ikke have på.

Som forældre bliver vi desværre nødt til også at være lidt praktiske og derfor har jeg denne vinter valgt at købe en Didriksons flyverdragt til min søn. Deres Tignes model (en lidt ældre model) har fået stor ros i mange tests og diverse fora, så jeg mente at det måtte være det rigtige valg.

Heldigvis kunne min søn også gode lide modellen da han så den (jeg sikrede mig, at han ikke blev præsenteret for så meget forskelligt), så der var ingen ballade.

Havde jeg nu i stedet taget ham med ind i nogle af de store forretninger der sælger flyverdragter så kunne jeg havde risikeret, at han havde valgt en af de dårligste modeller og dermed end med at komme våd hjem fra børnehaven i hele vinterhalvåret. Det havde ikke kun været irriterende for ham, men også for mig da jeg jo skulle sikre mig, at den kunne være tør til næste dag han skulle af sted.

Så vil du være smart, så gør du dit forarbejde og udelukker så mange andre muligheder som du kan.

Børn vælger selv deres flyverdragt
Rul til toppen