Danmarks bedste a-kasse

Gennem de sidste 5 år har den samme a-kasse vundet prisen for at være den bedste a-kasse i Danmark når Arbejdsdirektoratet hvert andet år har lavet testen på alle Danmarks a-kasser. Det vil sige at i 2005, 2007 og 2009 har været den samme vinder, og dette er Min A-kasse. Min A-kasse blev oprettet i 1914 og er dermed en af Danmarks ældste a-kasser. Mange kender dem dog tidligere for STA a-kasse, men har nu skiftet til Min A-kasse.

Min A-kasse er en af Danmarks mindste a-kasser, men de formår i forhold til mange andre a-kasser, at gøre deres medlemmer mest tilfredse. Dette kan være grundet størrelsen, så der er mere tid til hver enkelt medlem, men denne a-kasse ligger meget vægt på deres kundeservice, og det er netop her mange andre og også større a-kasser kan falde lidt af i svinget.

Udover Min A-kasse er Danmarks bedste, er den også en af Danmarks billigste. Hvis du ønsker at være medlem af Min A-kasse koster det 409 kr. om måneden, hvor efter skat er trukket fra er det 270 kr. om måneden. Dette er en god pris for Danmarks bedste a-kasse. Det skal fremhæves at medlemstilfredshedsundersøgelsen bliver lavet ar arbejdsdirektoratet som er 100 % uafhængige af alle landets a-kasser.