Den ferie altså

Det var en helt ny oplevelse for os, da vi sidste sommer valgte at tage på en tre ugers kør selv ferie til Spanien. Vi havde nemlig besluttet, at vi denne gang ikke ville leje en ferielejlighed, men i stedet bo på forskellige campingpladser i Spanien. Vi er ikke erfarne campister, men der er udmærkede mobilhomes i Spanien, som man kan leje sig ind i, og det var den måde, vi ville bo på.

Vi havde på forhånd planlagt vores bilferie i Spanien grundigt. På nettet havde vi fundet nogle campingpladser i Frankrig, som egnede sig til overnatninger på vejen. Vi kunne på ferien konstatere, at de også har glimrende mobilhomes i Frankrig med masser af komfort, så også på transporten ud og hjem blev der tale om afslappet ferie.

På vores kør selv ferie til Frankrig og Spanien fandt vi hurtigt ud af, at der ikke er dårligere komfort ved at bo i mobilhomes i Frankrig eller Spanien, end tilfældet er, når man lejer en ferielejlighed i det sydlige Europa. Vi oplevede det sådan, at livet på en campingplads er mere afslappet og uforpligtende for eksempel med hensyn til påklædning, end hvis man er indlogeret i en by.

Den positive ferieoplevelse har nu fået os til at satse på en kør selv ferie til Kroatien i den kommende sommerferie. Og vi vil denne gang bo på campingpladser i Kroatien, for vi har af nogle bekendte ladet os fortælle, at de har ret nye og meget komfortable mobilhomes i Kroatien.

Den ferie altså
Rul til toppen