Den ultimative markise

MarkiseekspertenSkal du købe en markise til din have eller din altan, er de lækre Benchmark markiser fra Tyskland et rigtigt godt bud. Markiserne fra Benchmark er sammensat af udvalgte kvalitetskomponenter og produceret af et selskab, der har mere end 120 års erfaring inden for området. Markiseeksperten importerer kun denne ene type, og det betyder, at Markiseeksperten kan sælge kvalitetsmarkiser til langt under den normale pris, uden at du af den grund får et ringere produkt. Tværtimod!

Motor og fjernbetjening

Markiserne fra Benchmark er udstyret med en motor, der er særligt udviklet til markiser. Det betyder, at den er kraftig nok til at rulle markisen ind, men stort set lydløs. Og den er klargjort til dem, der eventuelt ønsker at sætte en såkaldt ”vindvagt” til markisen, som er en lille sensor, der automatisk ruller markisen ind, hvis det blæser op, så den ikke bliver ødelagt eller rykket skæv, fordi det pludselig blæser op, mens du sover, er på arbejde eller lignende. Materialet er kraftigt og holdbart, så de kan dog sagtens klare almindeligt dansk vejr og vindstyrke op til 39 km/t. Så det er kun, hvis det blæser så meget, at du ikke selv ville bryde dig om at være udenfor, at markisen bør rulles ind. Markiserne har naturligvis fjernbetjening, så du kan kontrollere ind- og udrulning let og ubesværet. Modtagelsen går gennem vægge, så du kan sagtens betjene din markise inde fra et af husets rum.

Dug og kassette

Hos Markiseeksperten kan man vælge mellem en grå eller en råhvid, dug og disse farver passer til de fleste hjem. Dugene er UV-testede, så de beskytter mod solens farlige stråler, og du kan derfor trygt stole på, at dugen beskytter eksempelvis dine børn mod solen. Derudover er den både teflonbelagt og nanobehandlet. Det gør den smuds- og vandafvisende i meget høj grad, så du kan nyde din terrasse eller altan også i regnvejr. Selve kassetten, som markisen er i (metaldelene), er produceret i ekstruderet aluminium. Det gør den er meget slidstærk, og du undgår derfor, at din markise får skader, eller at dugen rulles skævt op og bliver ødelagt. Alle Benchmark-markiserne har dog en garanti på 5 år, der dækker alt, undtagen skader markisen har fået, hvis den har været rullet ud i stormvejr og derfor er blevet skæv. Men med en vindsensor undgår man dette let og bekvemt.

Artikel tags:

  • markise er skæv
  • markiseeksperten
Den ultimative markise
Rul til toppen