Ej ikke igen!!

Produkterne er i topklasse, sortimentet bliver større og større og kundekredsen udvides stille og roligt – men webshoppen driller – igen! Den har måske været billig i sin tid og den fungerer måske godt, NÅR den fungerer, men følger den også med udviklingen i dit firma? Er det stadig bare et ’træls, lille irritationsmoment’, når en kunde igen kontakter dig pga. problemer med betalingen eller bestillingen? Ellers så er det nok ved at være tid til at opgradere til en webshop, der matcher kvaliteten i dit firma.

Kunderne rater dem med topkarakter, de har været certificerede Dandomain samarbejdspartner siden 2007 og så tilbyder de netop de ekstra moduler til en webshop, som skyder kvaliteten helt i top. Det er de danske webshop-udbydere Dyngby.com. De sælger kvalitet og god service, og så får din webshop et boost af en anden verden! Slut med halvdårlige webshop-teknik, slut med at spilde penge på billige løsninger og, ikke mindst, slut med at give dine kunder indtryk af et firma, der ikke helt har styr på eller råd til en ordentlig webshop. Fokusér på det vigtige i dit firma – brug pengene fornuftigt.

Øget omsætning

Det er store ord, men ikke desto mindre tilfældet, hvis dine kunder og fremtidige nye kunder nemt og ubesværet kan bestille dine produkter online. Ordretilgangen øges proportionelt med at dit sortiment bliver større, og det giver mere på bundlinjen i sidste ende. Når en kunde går ind på din webshop skal det være brugervenligt – også når det sker fra mini iPad’en, fra mobilen eller fra laptoppen. Det hedder konverteringsdygtighed og det er supervigtigt, når du skal forbedre adgangen og brugen af din webshop. Du skal have en høj konverteringsrate, hvis du skal være bedre end dine konkurrenter på nettet. E-handel er kommet for at blive og flere og flere benytter sig af den komfortable og nemme måde at shoppe på. Vær med helt fremme, så du ikke mister kunder på dårlige webshop-løsninger. Det er en investering, der betaler sig.

Ej ikke igen!!
Rul til toppen