Er grøn te sundt?

Rigtigt mange danskere tyller hver eneste dag en kop grøn te ned i halsen i den tro, at det skulle være sundt. Har de ret i dette?
Hvis du ikke har lyst til at læse en lang tekst for at se svaret, afslører vi det lige her til at starte med: Ja, grøn te er faktisk rigtigt sundt!
Den lidt længere forklaring lyder på, at der i grøn te findes rigtigt, rigtigt sunde stoffer, der kan hjælpe dig. Ikke alene findes der et væld af rigtigt sunde antioxidanter i den grønne te, men også andre stoffer, der nedsætter stress, mindsker risikoen for kræft og andre nyttige egenskaber kan findes.

Piller med grøn te ekstrakt

Og så er der endda gode nyheder, hvis du som undertegnede ikke bryder dig om at drikke te overhovedet. Piller med grøn te ekstrakt er efterhånden nået også til det danske marked, og ved at tage en sådan pille til morgenmaden kan du nemt nyde godt af alle de fordele, der ellers normalt kendetegner netop grøn te i form af væske. En sådan pille er en lille størrelse med lidt brunt indhold, der blot skal sluges for at virke – og det virker! At tage en pille med ekstrakt fra grøn te i stedet for at drikke selve teen er ikke alene nemmere, men effekten kan også være stærkere, da alle de gavnlige stoffer her er isoleret og derved klargjort til, at leveren og resten af maven kan optage dem.
Grøn te kan mærkbart forlænge og forbedre dit liv. Køb teen i pilleform, hvis du ikke bryder dig om at tylle et par kopper te dagligt!

Er grøn te sundt?
Rul til toppen