Fra hus til sommerhus

Når man bruger sit sommerhus meget og er der stort set hver weekend, i ferier og i forbindelse med årets mange helligdage, finder man hurtigt ud af, at det er for besværligt at pakke alle de forskellige ejendele som tøj, sko og toiletsager ned for at tage dem med i sommerhuset. Efterhånden anskaffer man sig en garderobe, som bliver i sommerhuset og er klar, når man ankommer.

Sådan er det i hvert fald gået for vores familie, så når vi en fredag eftermiddag kører af sted mod sommerhuset, er der stort set aldrig tale om, at vi skal pakke først. Også børnene har det meste af det, de har behov for, fast stationeret i sommerhuset. Det gælder både legetøj og garderobe.

Og nogle ting er der faktisk flere af i sommerhuset end hjemme i den permanente bolig. Det gælder for eksempel fodtøj, som vi bruger væsentligt mere af i sommerhuset end hjemme “på stenbroen”. Det er efterhånden blevet til et voldsomt antal sko, støvler og sandaler, der har hobet sig op i vores sommerhus. For det er især der ude, at vi har brug for at være klædt på til al slags vejr.

Det er jo ikke morsomt at gå rundt i naturen i mode sandaler, hvis det regner i stride strømme, ligesom gummistøvler bestemt ikke er behagelige i bagende sol. Vi går ofte lange ture i den smukke natur i det område, hvor vores sommerhus ligger, så det stiller også krav til ordentlige sko, der er behagelige at gå langt i.

Og helt ærligt: Det er da fedest at kunne undgå at skulle søge efter billige lån til at købe forbrugsgoder for, ikke?

Fra hus til sommerhus
Rul til toppen