Fritidsjob med IT

Er du dygtig til PC, MAC, design, programmering, SEO eller kan du lave hjemmesider? Hvis du arbejder med noget af overstående, men ikke altid har helt let ved at finde jobs, så er denne artikel skrevet til netop dig. Der er desværre stadig rigtig mange i Danmark der stadig køber dyre og dårlige hjemmesideløsninger og overser de enorme ressourcer der ligger i open source og unge menneskers kunnen. For mens udlandet har grebet til metoder som crowdsourcing er Danmark fanget i outsourcingens fælde. Og hvorfor er det så slemt? Ganske enkelt, dårligere løsninger til højere priser.

I en typisk dansk gymnasieklasse findes der som reglen en til to personer, der arbejder med en eller anden online ting. En der er designer, en der arbejder med SEO eller fx en der laver hjemmesider. Ofte laver disse personer en god og flot hjemmeside til under 2.000 kroner, som ofte er langt bedre end hvad ”markedet” byder til en pris på mellem 12 – 20.000 kroner.

Hvad kan vi så gøre for at få disse unge talenter frem? Først og fremmest skal de netværke på tværs. For hvorfor ikke udnytte SEO-fyrens kompetence til at optimere hjemmesidesmedens hjemmeside, for til gengæld at få designet et logo af en designer. For hvad hjælper det at være dygtig til SEO, hvis man ikke har en flot hjemmeside? Hvad hjælper det at have en flot hjemmeside, hvis den ikke har besøg? Næste step er det selvfølgelig at hverve kunder. Undertegnede har faktisk fundet et godt bud på en side, der kan opfylde begge disse funktioner. På denne hjemmeside kan unge såvel som erfarne onlinesmede formidle jobs. Mellem hinanden og mellem brugerne. Det koster godt nok nogle få kroner at se kontaktoplysninger, men ellers er siden gratis at bruge og dermed et rigtig fornuftigt værktøj. Så arbejder du med IT eller lignende bør du tjekke overstående link

Hvis du på nuværende tidspunkt ikke mener at være klar til IT jobs, men gerne vil have et almindeligt fritidsjob, så kan det bestemt også lade sig gøre. Og hvem vil ikke gerne have råd til at købe for eksempel nye ure hele tiden?

Fritidsjob med IT
Rul til toppen