Frivol eller bare fri?

Frivol – et ord der ofte hæftes på mennesker med et frit sind. Faktisk er det ganske forkert, for at være frivol defineres: En person som virker stødende via af respektløs eller letfærdig optræden – eller ved at have en slibrig tankegang. Og at være et frit og åbentsindet menneske er ikke ensbetydende med at være hverken stødende eller slibrig, vel? Men der er selvfølgelig nuancer – for hvad der er naturligt for ét menneske, kan være ganske overskridende for andre.

Siden jeg besluttede at være fri om min seksualitet, har jeg faktisk følt verden som nemmere. Og det er jo ikke sådan, at jeg dyrker noget underligt. Jeg er bare åben om, at jeg benytter mig af et rigt udvalgt af hjælpemidler i sengen.

Nogle andre kvinder  også blandt mine veninder – er ikke særligt forstående. De mener, at det er unaturligt at sidde på nettet og købe sexlegetøj på steder som f.eks. Kvinde-Univers.dk eller Eroticom, som er mine foretrukne butikker. Men jeg synes nu, det er at sammenligne med at købe nyt undertøj.

Samfundet synes at glemme, at der er erotisk legetøj at finde i langt de fleste soveværelser i Danmark, og at både mænd og kvinder hygger sig med det sjove legetøj.

Eneste lille minus er vel nok, at det ikke er specielt miljøvenligt med alle de batterier, der skal bruges til den slags – men mon ikke det går, når man så samtidig er meget økologisk i sin tankegang ellers?

Frivol eller bare fri?
Rul til toppen