Fueld

Det nye danske brand med modetøj til mænd, FUEL’D, er mest kendt for dets apple-bukser, der med deres form ikke ligner alle andre normale jeans. Men FUEL’D er meget mere end disse æblebukser – det beviser vi gerne med denne tekst!

FUEL’D har også en lang række meget interessante t-shirts, der er yderst genkendelige i blandt andet det danske natteliv. En ens-farvet t-shirt, der dog distancerer sig fra så mange andre ved hjælp af brystmærket, der ofte er et mønster i en helt anden farve.

Et par eksempler herpå:

  • Orange t-shirt med leopardprikket brystlomme
  • Sort t-shirt med inca-mønstret brystlomme
  • Knaldrød t-shirt med camo-brystlomme

Første gang folk ser denne anderledes brystlomme, bliver de måske overraskede, måske forstår de den ikke – men helt sikkert er det, at de lægger mærke til den. Og er det ikke et af de primære formål med at investere lidt ekstra penge i rigtigt lækkert stykke modetøj til mænd?

Ignited by Copenhagen

FUEL’D er et dansk brand skabt i København. Det ses også meget tydeligt på de lækre mærkater, de sætter på deres bukser og t-shirts med teksten: ”Ignited by Copenhagen” (antændt af København).

Det er lykkes for FUEL’D med succes at mikse streetfashion, farver og streetgear. Sammen med de rette jeans og de sneakers, har du en ret unik konstruktion med for eksempel en hvid FUEL’D T-shirt med det orange mærkat nederst og en brystlomme i camo-farver. Det er ikke noget, der er set på dansk før, og netop det er grund nok til, at du her og nu bør overveje at få fingre i mærket!

Bag brandet FUEL’D står de samme drenge, som også har lavet Oill – et andet og meget populært brand i Danmark, der fortrinsvis er kendt for deres caps, de såkaldte Oklohoma snapbacks. Kombinerer du et par apple-jeans og en tee fra FUEL’D med en snapback fra Oill og et par fede sneakers, har du ikke bare et outfit – men outfittet!

Lidt dyrt, men super lækkert

FUEL’D er ikke just det billigste mærke med modetøj til mænd, du kan komme i nærheden af. Du kan hurtigt komme op at betale 300kr for en t-shirt og over det dobbelte for et par jeans. Men med så mange andre ting i livet, er prisen ikke det vigtigste at kigge på, når du shopper modetøj til mænd. Kig i stedet på, hvor meget du rent faktisk kan bruge dit tøj fra FUEL’D til – i hvor mange situationer, en lækker tee med en alternativ brystlomme kan hjælpe dig videre.

På det danske marked er FUEL’D i hård konkurrence med andre streetfashion-brands som Panuu, Just Junkies, Cityfellaz og deres eget alias Oill. Men hvad der alligevel kan gøre, at FUELD adskiller sig fra de andre brands på markedet er deres prisstruktur, hvor tøjet koster hundrede kroner mere end hos konkurrenterne – og naturligvis gør de erfarne drenge, der står bag mærket, også en forskel. De ved, hvordan et sæt fedt streetfashion tøj, som taget ud af Københavns gader, skal skæres. FUEL’D er et nyt mærke – men et fedt streetfashion brand med tøj til unge mænd, der ved lige en tand mere om modetøj end så mange andre!

Artikel tags:

  • fuel\d
Fueld
Rul til toppen