Gode tips om bilferie

Vores nabos voksne datter stak hovedet indenfor hos os forleden dag. Hun ville spørge os, om vi kunne give nogle gode råd, for hun og hendes mand havde besluttet, at de til sommer ville tage på kør selv ferie til Spanien med deres to små børn. Hun vidste, at min kone og jeg gennem årene ofte har været på bilferie i Spanien, ligesom det en del gange er blevet til en kør selv ferie til Frankrig. Derfor ville hun gerne have nogle gode råd om, hvordan man undgår ærgerlige skuffelser på sådan en ferie.

Som en ung familie har de jo ikke ubegrænsede midler at holde ferie for, så de regnede på forhånd med at finde nogle mobilhomes i Spanien, hvor de kunne bo i ferien. Vi anbefalede dem så at søge på nettet efter spanske campingpladser og så finde nogle stykker med en beliggenhed, der passer til deres ønsker.

Vi påpegede også, at det kunne være en god ide at søge efter campingpladser i Frankrig, for med to små børn er det nødvendigt med en overnatning på vejen. Vi kunne også fortælle dem, at det er nemt og forholdsvist billigt at leje mobilhomes i Frankrig, også selv om man kun skal bo der en enkelt nat. Det har vi nemlig selv prøvet på en bilferie i Frankrig for nogle år siden.

Min kone og jeg fortalte så også om nogle af de gange, vi har været på camping Adriaterhavet, hvor vi flere gange har lejet mobilhomes i Italien.

Gode tips om bilferie
Rul til toppen