Guide til det moderne værksted

Enhver handyman med respekt for sig selv har styr på sit udstyr og det går ikke at man bare har de sædvanlige redskaber, så som hammer, sav og skruetrækker. Man skal nemlig også gerne have alt det elektriske udstyr som gør det meget nemmere for en at komme igennem de mange projekter derhjemme.

Den mest oplagte er selvfølge en boremaskine, som man simpelthen ikke kan leve uden, men også andre maskiner er vigtige at have liggende. Her vil jeg kigge på de allermest anvendte af de danske handymænd, så du ved hvad du skal ønske dig til din fødselsdag eller skal ud og købe, hvis du er ved at skulle i gang. En kompressor er blandt andet meget god at have liggende ude i værkstedet, som kan bruges til alverdens ting.

Udvalg af værktøj

Den kan blandt andet køre en sømpistol, som er det næste på listen. Hvis du skal lave nyt loft eller gulv, bygge et skur eller noget helt tredje, så er det smart at have sådan en klar. De findes dog i mange forskellige størrelser og prisklasser, så jeg vil henvise dig til Hus Plus Have, som fortæller hvilken en som lige præcis du skal vælge. Disse er nogle af de vigtige at have liggende, men der er også mange andre maskiner, som man ikke bruger lige så tit, men som er gode at have liggende.

Det kunne for eksempel være en højtryksrenser, der gør det muligt at rengøre indkørslen, bilen og alt dit værktøj. Den kan blandt andet bruges til at rengøre græsmaskinen efter brug, så længe man passer lidt på – nogle maskiner er ikke så holdbare. Men jo bedre man passer på sit udstyr, jo længere holder det.

Guide til det moderne værksted
Rul til toppen