Højtuddannet kompetence

WebbureauHvad tror du Louis Nielsen, Falk Sirius og Crossfit Aalborg har til fælles? Hvis du gættede på, at de har brugt det samme webbureau til at lave en flot og fremtidssikret web-løsning, så har du gættet rigtigt. Firmaerne er kun 3 ud af en lang række velrenommerede danske firmaer, der har anvendt det nordjyske firma Tigermedia som samarbejdspartner. Og det er der en grund til. Tigermedia anvender udelukkende universitetsuddannede web-udviklere, der ikke bare har et højt teknisk niveau, men også har den basale teoretiske viden i orden. Det betyder udover en høj standard og et professionelt samarbejde, at du er garanteret en løsning, der fungerer, uanset hvilken type web-opgave du ønsker.

Tigermedia sparrer med dig om dit produkt, indtil du har fået netop den løsning, I ønsker, og intet mindre. Om du skal have en informationsside, der kan udsende nyhedsbreve og SMS-beskeder, eller en webshop med en stor mængde billeder og en salgsblog, eller måske en side hvor dine kunder eller brugere selv kan logge sig ind og tilmelde sig arrangementer eller bidrage med indhold, eller måske noget helt fjerde, så kan Tigermedia løse det for dig.

Personlig kontakt

Hos Tigermedia møder du et ungt og dynamisk team, der har en høj teknisk standard og ser verden igennem et innovativt lys. Samtidig er den personlige betjening og kvalificerede sparring vigtig, så du bliver mødt der, hvor du er. Føler du ikke, at du er teknisk stærk, har du brug for et webbureau, der ikke taler hen over hovedet på dig eller prakker dig en løsning på, som du ikke kan bruge. Du har brug for et ligeværdigt møde med din web-designer og en god oplevelse af, at din opgave er i trygge hænder.

Lokalt og landsdækkende

Tigermedia har et stort engagement i lokale virksomheder og støtter op om foreninger og organisationer i det Nordjyske med blandt andet sponsorater. Det er en del af firmaets politik at tage en aktiv del i det sociale og samfundsmæssige ansvar gennem støtte til blandt andet den lokale sport. Webbureauet har hovedkontor i Aalborg, men det betyder ikke, at de er begrænsede til at kunne servicere kunder i Nordjylland. Tigermedia har samarbejdspartnere i alle landsdele og kommer gerne til dig, også selvom dit firma ligger i eller lidt uden for en af de større byer.

Højtuddannet kompetence
Rul til toppen