Hudplejeprodukter uden parfume

Jeg er så uheldig at jeg har fået parfume allergi, og derfor kan jeg desværre ikke bruge parfume som jeg kunne i gamle dage. I starten der manglede jeg godt nok den dejlige duft af parfume som jeg altid havde på i gamle dage. Jeg havde før en forestilling om, at man ikke kunne få produkter der dufter godt uden parfume, men det har heldigvis sidenhen vist sig, at der ikke er nogle problemer i at købe fx. hudpleje produkter uden parfume.

Hvis du endnu ikke har hørt om Decleor så prøv at læs med engang her. Decleor er hudplejeprodukter hvor der ikke er tilsat parfume, men derfor dufter produkterne heldigvis herligt alligevel.

Decleor hudplejeprodukterne er tilsat naturlige plante og urte essenser, og det er faktisk grunden til at de dufter så godt som de gør. Der er heller ikke tilsat kunstige konserveringsmidler til produkterne, og det gør faktisk at de trækker langt bedre ind i huden, og derfor får du en helt speciel dybde virkning når du anvender Decleor fremfor andre hudplejeprodukter.

Selvom du ikke lider af parfume allergi som jeg gør, så tænk alligevel over hvad du kommer på huden, så køb Decleor næste gang du skal bruge hudpleje.

 

Hudplejeprodukter uden parfume
Rul til toppen