Hurra – jeg skal være far

– Hurra, jeg skal være far, råbte min nabo begejstret over hækken for nogle dage siden. Tillykke! Hvor længe har du vidst det, spurgte jeg og fortsatte, at det jo endnu ikke var synligt på hans kone. – Jamen, det var også først i går, at hun fik klar besked hos lægen, og hun regner med at skulle føde om knap 8 måneder.

Vi har et rigtig godt forhold til vores naboer, så min kone og jeg glædede os meget på deres vegne, for vi ved, at de har forsøgt sig meget flittigt og i lang tid, og nu var det altså lykkedes for nabokonen at blive gravid.

I aftes var de på besøg hos os, og hele aftenen gik helt naturligt med at snakke om graviditet, fødsel og ikke mindst baby udstyr. For min nabo er en mand, der gerne vil være på forkant med tingene, så han var for længst begyndt at tænke i udstyr som babyalarm, autostol, løbecykel og mange andre ting. Han turde ikke sige det, men han var nok også på spring til at købe en fodbold, selv om han ikke anede, om det bliver en dreng eller en pige.

Den ventende nabokone og min kone var nok lidt mere jordbundne, for deres snak handlede mere om sutter og sutteflaske samt andre nødvendigheder, som mænd måske ikke finder så spændende. Vi mænd kunne forstå på samtalen, at ting som en slynge til baby eller en babyvikle til at bære barnet i også er noget, man absolut ikke kan undvære.

Hurra – jeg skal være far
Rul til toppen