Hvilken computer skal barnet have med på IT-efterskole?

En IT efterskole er et meget spændende valg. Men som navnet ligger op til, er en bærbar PC ikke blot en god idé, men også decideret påkrævet til denne efterskole. Har dit barn ikke allerede en bærbar computer, er det derfor på tide at finde dig en!

Grundlæggende har du tre forskellige muligheder i forhold til at vælge computeren til dit barns IT efterskole:

  • Windows: Den mest normale mulighed – og den, vi anbefaler – er at finde en computer med Windows. De fleste udviklerprogrammer findes kun til Windows, og derfor kan dit barn komme til kort med en anden type computer på IT efterskolen.
    En ordentlig, bærbar computer fra fx. Samsung eller Toshiba med Windows 7 eller 8 installeret behøver ikke at koste mere end 4-5.000kr, og så kan den også bruges efter skoleåret er omme. Anbefalet løsning.
  • Mac: Næstbedste mulighed er Mac. Her er der ikke mulighed for at bruge alle slags programmer, men til gengæld er en Mac-computer en lækker oplevelse. Og prisen er også herefter. For en ordentlig computer fra amerikanske Apple, er du nødt til at punge godt ud med tæt på 10.000kr. Er penge ikke et problem, er Mac din ven.
  • Linux: Begge ovenstående systemer er bygget på samme kerne som Linux. Men hvor de to andre to har udvikelt sig mod brugervenlighed og nemme funktioner, har Linux fokuseret på mere avancerede og flere funktioner. Derfor kræver det en vis viden indenfor computere at benytte Linux.

For at få det maksimale ud af året på IT efterskolen anbefaler vi en computer med Windows 7.

Gode links:
http://www.solutio.dk/loesninger/skolenet
http://www.hardsyssel.dk

Hvilken computer skal barnet have med på IT-efterskole?
Rul til toppen