Ikke altid maritimt

Det var pludselig blevet forår efter en lang og kold vinter, og et af de helt sikre forårstegn for os er, at vi tager ned i lystbådehavnen til vores båd og begynder på at få den klargjort til den kommende sæson. Det var også tilfældet forleden dag, og nede i havnen mødte vi nogle af vores fjernere bekendte, som også har en båd liggende der. Og det var et næsten surrealistisk syn at møde dem, for manden var usædvanligt solbrun efter årstiden, mens hans kone endnu var lige så vinterbleg som alle andre danskere.

Han fortalte, at han netop havde været på en uges golfferie uden sin kone, og det var forklaringen på hans sommerlige kulør. Han havde spillet golf i Portugal, hvor der havde været stabilt solskin hele ugen. Han fortalte om det lækre golfresort, han havde boet på, og som var et af de bedste, han nogensinde havde prøvet.

Manden tager nemlig hvert år på golfrejser uden sin kone. Hun spiller ikke selv golf, men lader villigt sin mand tage af sted på disse golfferier. Hun fortalte, at han tidligere har været på golfrejser i Spanien, og det er også blevet til et par golfrejser i Tyskland.

Vores både lå lige ved siden af hinanden, og lidt senere under en tiltrængt ølpause fortalte manden også, at han gennem årene også har spillet golf i Tyrkiet, og han planlægger nu, at han næste år for første gang vil prøve at spille golf i Skotland, og på samme golfferie også spille golf i Irland.

Ikke altid maritimt
Rul til toppen