Jeg elsker OBH produkter

På nogle områder er jeg nærig og bliver ofte grinet af, når jeg for eksempel fortæller, at jeg køber en stor del af mit tøj i genbrugsbutikker, og at jeg meget nødigt smider noget som helst ud. Men min nærighed blev da endnu mere til grin forleden, da jeg opdagede, at mit gamle strygejern absolut var slidt op. I el-butikken fik jeg at vide, at det ville være betydeligt billigere at købe et nyt strygejern frem for at reparere det gamle.

Lige præcis den dag kunne jeg simpelthen ikke forstå meningen med at købe et nyt arbejdsredskab og smide det gamle ud, så jeg forlod forretningen med en bemærkning om, at jeg ville tænke over det.

Overfor el-forretningen ligger en genbrugsbutik, og jeg kunne ikke dy mig for at kigge ind i butikken for at se, om der var et strygejern til billige penge. Der var et enkelt strygejern i butikken, det så velholdt ud, og da jeg bad om at låne en stikkontakt, lyste lampen på strygejernet, så gik ud fra, at det virkede, så det købte jeg for 50 kroner.

Desværre viste det sig, at den lampe, der lyste på strygejernet, var en advarselslampe så jernet blev aldrig varmt.

Jeg måtte så gå den tunge gang tilbage til el-forretningen, hvor jeg købte et smart OBH strygejern, og ekspedienten fortalte, at de havde tilbud på en OBH knivsliber, og hvis jeg købte den, ville jeg spare godt og vel 50 kroner, så det blev jeg jo ligesom nødt til.

Jeg elsker OBH produkter
Rul til toppen