Kais Power Tools

Den KPT Convolver er en matematik baseret filter, og hvis niveau af præcision og varierende effekter kan opnås ved hjælp af numeriske værdier af farver, farvetone, nuance, mætning, kontrast, lysstyrke, lysstyrke, og Farvereduktion.  Den KPT Projektor tager det aktuelle billede eller markering og tilbyder en række interaktive perspektiv warp virkninger. I vid udstrækning med sin kan trækkes rundt forvrængning håndtag og dens bevægelse, skalering og rotation muligheder, det simpelthen dubletter Adobe Photoshop’s Free Transform kapaciteter. Hvad er helt anderledes er evnen til at rotere bitmapbillede i 3D rum og fliser resultaterne, hvis det ønskes.

Det kan også animere de skævheder ved at trække keyframes fra preview-vindue i en animation paletten. KPT 6 vil derefter se animationen og output det til forskellige størrelser i avi eller mov format. Denne animation kapacitet er endnu mere nyttigt med KPT Turbulens filter. Dette er en anden forvrængning filter, men en, der behandler billedet, som om det var helt flydende. Den preview panelet viser den animation i realtid.

Den KPT Goo filter bruges til at producere en enkelt ramme freeform væske forvrængning. Dette filter er til rådighed både med KPT 6 og standalone version. Det virker ved effektivt at dreje en bitmap billede i en væske, der kan interaktivt smurt, dansede udtværet, og klemte med den række af værktøjer, der tilbydes. Det indlysende anvendelse er at fordreje fotografiske portrætter i karikaturer.

KPT Materializer kan oprette avancerede overfladestrukturer baseret på bump maps, som definerer dale og toppe. Det kan bruge image udadtil for grundlaget for de bump kortet eller alternativt kan brugeren vælge ud farvetone, mætning, luminans eller rød, grøn eller blå kanal i det nuværende billede. Det kan derefter offset, omfang og rotere teksturkort, kontrol lygter, og selv blend i en refleksion kort. Filteret kan bruges til alt fra at give en olie-maleri føler til en hel billede, til at give en illusion af dybde til et valg.

Også producerer indtryk af dybde er KPT Gel filter, som bruger forskellige male redskaber til at syntetisere foto-realistiske 3D materialer såsom metaller, væsker eller plast. Gel maleri er meget forskellig fra traditionel 2D maleri som penselstrøg pool sammen, når de rører og bryder de underliggende billede. Det kan også manipulere 3D maling-når den er blevet tilføjet-by snurrer, klemme, og carving det.

Det modsatte er tilfældet med Equalizer filter, som anvendes til at anvende varianter af skarphed virkninger. Filteret har tre indstillinger. Den første mode, Equalizer, ser ud og fungerer lidt ligesom den grafiske equalizer på et stereoanlæg, så justering af niveauet for pixel kontrast senest ni bands af forskellige visuelle frekvenser. Den anden mode, Contrast Sharpen, giver mulighed for at øge kontrasten mellem lys og mørke områder i et billede. Den tredje tilstand, afgrænset Sharpen, kan skærpe et billede uden at forårsage oversharpening, hvilket kan føre til halo effekter. Denne funktion er især nyttig, når trækkes ud detalje i et billede blødgjort med resizing

Kais Power Tools
Rul til toppen