Køb billigt DND online

Vidste du det?

– Når du køber tøj online har du muligheden for at spare rigtig mange penge. Lad mig først forklare lidt om mig selv: jeg er en 23 årig mand, der bor i Roskilde, hvor jeg også studerer på RUC. Jeg har ikke voldsomt mange penge, men jeg får da fint min hverdag til at løbe rundt, hvor jeg både får SU og har lidt fritidsjob i min fars hvidevarebutik. Som de fleste ved, er SU’en ikke voldsom og med mine mange timer på studiet, er der heller ikke tid til særlig meget hos far. Så jeg er altså, som mange andre studerende, ikke den mest velhavende i verden.

Ikke desto mindre elsker jeg at købe nyt tøj, særligt tøj fra DND. I ‘gamle’ dage tog jeg tit toget til København, hvor jeg sammen med nogen af gutterne tit shoppede tøj. Det er vi dog holdt op med. Det var naturligvis hyggeligt samvær og vi endte tit med at gå på en billig restaurant og nyde en god buffet sammen. Vi er dog stoppet med at gå i byen på den måde.

Nu handler vi nemlig stort set kun vores tøj på nettet. Vi er alle enige om, at DND er et af de fedeste mærker, så en dag sad vi et par drenge hjemme i min lejlighed og tjekkede den officielle hjemmeside for DND. Vi søgte så lidt på Google for at finde ud af om det ikke var muligt at købe noget billigt DND tøj på tilbud. Det åbnede vores øjne utroligt meget og siden da har vi stort set ikke været på shopping i KBH sammen.

Nu holder vi i stedet aftener, hvor vi, på lidt nørdet vis, sidder sammen med computere og shopper online. Det er super hyggeligt og vi laver god mad, åbner en flaske rødvin (eller to) og køber tøj på nettet.

Stilen fra DND

Kender du det, at herremoden engang imellem bliver lidt for feminin, eller lidt for flippet? Der er ikke rigtig noget i tøjbutikkerne der fanger din opmærksomhed, og måske savner du bare noget mere casual og neutralt tøj? Hvis beskrivelsen passer på dig, må rådet være at shoppe hos DND, for hos DND gør man meget i det neutrale men råt udseende tøj.

DND er et dansk mærke som blev grundlagt i København i 2003. Mærket har siden sin spæde start, specialiseret sig i produktion af mode med et råt look.

DND står for ”denim development”, og som navnet antyder, gør mærket meget i denim, som er med til at give kollektionerne det karakteristiske rå look.

Mange studerende  er glade for DND og dets rå karakter, da DND’s kollektioner er indenfor rækkevidde, hvis hele ens liv er finansieret af SU. Tøjet er desuden meget casual, og kan derfor være med til at give et sofistikeret look – modsat mange andre mærker, som satser på ekstremt farverige og komiske motiver. Dermed ikke sagt, at DND’s stil er kedelig eller uden farver, men DND’s stil er blot helt sin egen.

Med tøj fra DND skaber man sin helt egen personlige og casual stil – uden det bliver for overdrevet, hvilket mange andre ofte har tendens til at være.

Hvis du derfor er en meget sofistikeret og maskulin type, bør du helt sikkert shoppe hos DND. Du skal ikke lade dig narre af den meget casual og sofistikerede stil DND’s tøj har, da deres kollektioner samtidig er meget rå, og derfor kan passe til lige præcist dig! DND er heller ikke det dyreste mærke at shoppe, så det er til at være med på som ung studerende. Tøjets kvalitet er også helt i top, så du vil under ingen omstændigheder kunne foretage fejlkøb hos DND! God fornøjelse!

Køb billigt DND online
Rul til toppen