Kort til staden med historier i ørerne

Forleden dag skulle jeg køre fra min hjemby i Jylland til København til et forretningsmøde. Et par dage forinden nævnte jeg for min kone, at det under alle omstændigheder ville blive en kedelig dag – også selv om forretningsmøde blev en succes. For fire timer i bil hver vej er da kedeligt, sagde jeg til hende. – Jamen, du kan da bare lade dig underholde af et eller andet i radioen, sagde hun, men jeg er ikke så meget til at have musik i radioen, når jeg kører bil.

– Så kan du jo købe dig en lydbog og sætte den i bilens MP3-afspiller, foreslog hun. Det lød som et godt forslag, og dagen før, jeg skulle til København, gik jeg på jagt efter lydbøger. Jeg fandt hurtigt ud af, at der er et ganske stort udvalg af lydbøger med både skønlitteratur, krimier, faglitteratur og erindringsbøger. Selv holder jeg meget af den sidste kategori, så jeg valgte en lydbog med en for mig ukendt forfatters erindringer.

Løsningen med en lydbog som underholdning på den lange køretur viste sig at være en kæmpe succes. Turen til København føltes overstået på få minutter, selv om den rent faktisk tog det meste af fire stive klokketimer. Jeg følte mig mere frisk og veloplagt til forretningsmødet end normalt, og under en efterfølgende arbejdsfrokost med min kunde sad jeg i mit stille sind og glædede mig til hjemturen, hvor jeg kunne høre resten af lydbogen.

Nu vil jeg købe flere lydbøger, så jeg er klar til næste tur. Og jeg er så begejstret, at jeg må købe de smarte hair extensions til min datter, jeg har lovet hende så længe.

Kort til staden med historier i ørerne
Rul til toppen