Elendige hoteller i Danmark

Der er meget stor forskel på standarden af hoteller i København, har jeg gennem årene kunnet konstatere. Mit arbejde indebærer, at jeg jævnligt må tage turen fra Jylland til København for at deltage i diverse møder med mit firmas samarbejdspartnere. Og som regel beder jeg bare min sekretær om at finde et hotel i København i mellemklassen, der ligger praktisk i forhold til det eller de møder, jeg skal have i hovedstaden.

Det er heldigvis kun nogle få gange, jeg er blevet skuffet over standarden på det hotel i København, som min sekretær havde fundet til mig. Men det er sket. For eksempel husker jeg en gang om vinteren, hvor jeg kom op på et værelse om aftenen, hvor temperaturen nok højest var 17 grader, og det synes jeg altså ikke er varmt nok, når man skal fordrive et par timer med bare at se fjernsyn inden sengetid.

En anden gang oplevede jeg på et hotel i København, at morgenmaden simpelt hen var under al kritik. Brødet var ikke friskbagt, kaffen var kun lunken, og udvalget af ost og pålæg var særdeles begrænset. Så også i det tilfælde var det sidste gang, jeg benyttede det hotel i København.

Det seneste års tid har jeg indrettet mig med en kort liste over hoteller i København, hvor jeg kan stole på en ordentlig standard, og hvor jeg har oplevet at få en god service. Den liste har min sekretær, så hun nu udelukkende vælger hoteller i København ud fra den liste.

Elendige hoteller i Danmark
Rul til toppen