Malerier tager smerten

Min gode veninde Laura har i en lidt sen alder med stor succes  kastet sig over maleriet. Hun har altid været interesseret i kunst men havde som så mange andre ikke tid til at dyrke sin interesse, mens hun havde et krævende job og hjemmeboende børn. Desværre var Laura udsat for en bilulykke for et par år siden og måtte opgive sit job på grund af en alvorlig skade i ryggen.

Dette nye og smertefulde liv var hårdt ved min veninde, men ved hjælp af konsultationer hos en psykolog kom hun efter nogen tid ovenpå igen. Psykologen havde i forløbet anbefalet, at Laura skulle male et maleri, som forestillede hendes smerter, og anviste bestemte farver, som hun skulle bruge i processen. Dette bevirkede, at hun blev grebet af at male og begyndte stille og roligt at få livsmodet tilbage.

Laura  bruger megen tid på at male, for – som hun siger – glemmer hun sine smerter når hun maler, og hun er i løbet af kort tid blevet en anerkendt kunstner, og især hendes abstrakte malerier med en spændende teknik bliver rost og præmieret gang på gang.  Jeg har nogle gange hjulpet med at hænge Lauras billeder op til udstillinger i virksomheder og gallerier, og det glæder mig, at hendes  malerier bliver rost og værdsat de forskellige steder.

I næste uge bliver Laura interviewet til et kendt kunstmagasin, og jeg er sikker på, at når dette magasin udkommer, bliver Laura inviteret til at udstille på kendte kunstmuseer i ind- og udland.

Malerier tager smerten
Rul til toppen