Min søn bærer smykker

Vores søn Bo er begyndt at bære smykker, og min kone går en del op i, hvilke smykker der passer til en type som ham. Jeg er mere tilbageholdende, for smykker til drenge og mænd har jeg ikke meget forstand på, men har dog efterhånden accepteret, at det stærke køn også er forfængelige, hvad smykker angår.

Da Bo blev student, insisterede min kone på, at jeg skulle med ud at købe studentergaven til Bo, som havde ønsket sig et armbånd med lædersnor, knude og et korsvedhæng i sølv.

Lige i det øjeblik, min kone kom med forslaget, kunne jeg ikke finde en undskyldning for at afslå ideen, men senere på dagen foreslog jeg, at vi sammen fandt en butik, som sælger smykker online, her kunne vi måske blive inspireret, og jeg kunne danne mig et overblik over udbuddet af smykker til mænd. Min kone syntes heldigvis om ideen, så vi surfede på nettet samme aften og fandt hurtigt en netbutik med et stort og varieret udvalg af smykker til både kvinder og mænd. Vi klikkede ind på armbånd til mænd, og jeg må indrømme, at jeg blev overrasket over mængden af armbånd med lædersnor og vedhæng.

Vi fandt sammen et læderarmbånd, som ud fra Bo´s beskrivelse matchede hans ønske, prisen var overkommelig, og vi enedes om at spare turen ind til byen og i stedet bestille armbåndet på nettet.

Armbåndet levede op til netbutikkens beskrivelse af design og kvalitet, Bo blev glad for gaven, og jeg slap for en bytur.

Min søn bærer smykker
Rul til toppen