Mobil bredbånd for den påholdende

Min kollega Kim er noget af det mest påholdende, jeg nogensinde har mødt. Han har en indgroet uvilje mod at bruge penge, og det gør ondt på ham, hver gang han ikke kan undgå det. Han er så nærig, at det på et tidspunkt blev for meget for hans kone, så hun valgte at forlade ham.

Hans sparsommelighed kom også til udtryk for nylig, da firmaet udstyrede os sælgere med en bærbar computer samt et mobiltelefon bredbånd, så vi kan koble os på nettet, også når vi er på farten. Det er et godt arbejdsredskab, som vi er glade for at have fået, blandt andet fordi det sparer os en del tid, når vi er på kundebesøg.

Kim blev også begejstret, og forleden dag fortalte han i kantinen, at han selvfølgelig havde afbestilt det bredbånd, han havde derhjemme, for der var jo ingen grund til at have to forbindelser. Han kunne sagtens klare sig med den lidt dårligere arbejdshastighed, som et billigt mobilt bredbånd fører med sig.

Og det passede perfekt ind i Kims kram, at han nu havde firmaet til at betale for den internetforbindelse, han brugte derhjemme. Han valgte dog at beholde sin egen computer, for en godt  brugt computer får man jo alligevel ikke mange penge for. Nu lader han den bærbare computer, som ejes af firmaet, blive på arbejdspladsen og tager kun USB dimsen med det mobile bredbånd med hjem. På den måde mener han også, at han kan slippe for at betale den forhadte multimedieskat. Der er masser af mere god information på www.prisdetektiv.dk om det emne.

Mobil bredbånd for den påholdende
Rul til toppen