Nike sko i gave

Vi bor i udlandet, og hvert år til jul har vi overført penge til vores voksne børns konti, så har de selv stået for gaveindkøbene til jul. Men sidste år i december fik jeg pludselig en fornemmelse af, at jeg savnede noget i forbindelse med juleforberedelserne. Her, hvor vi bor nu, fejrer man julen akkurat som i Danmark, og forretningerne bugner af forslag til julegaver og julepynt, så en dag, jeg var inde i byen, blev jeg bevidst om, at jeg altid har elsket at købe julegaver til vores børn, svigerbørn og børnebørn.

Og jeg besluttede mig derfor for, at den tradition ville jeg genoptage.

Jeg brugte en eftermiddag på at kigge på gaver til familien og fandt også rigtigt gode og spændende julegaver til de voksne, som jeg selvfølgelig skyndte mig at købe og efterfølgende få sendt af sted til Danmark. Men at købe gaver til alle vores børnebørn i et fremmed land var nok nemt, men jeg fik den ide at søge på internettet og bestille smart børnetøj eller tilbehør til dem alle, og var uheldet ude, ville det være muligt at bytte varerne.

Til vores to teenager tøser bestilte jeg tasker, flot dekorerede med alverdens gejl, og til de tre smådrenge bestilte jeg Nike sko, som jeg vidste, de ønskede sig.

Det praktiske ved at bestille varer i en netbutik er, at man kan få det indkøbte sendt til forskellige adresser, og vores datter sendte en mail i dag, at julegaverne fra netbutikken var i hus.

Nike sko i gave
Rul til toppen