Ny tandlæge efter flytning

Det blev desværre nødvendigt for mig at skifte tandlæge, da jeg flyttede fra Nordjylland til København. Min tidligere tandlæge foreslog ellers, at jeg kunne blive ved med at være patient hos ham, men jeg syntes, det ville blive for besværligt og dyrt at rejse til Jylland for at få tjekket mine tænder. Jeg tænkte også på den ulempe, det ville være, hvis jeg for eksempel skulle have en rodbehandling eller repareret en knækket tand.

Derfor måtte jeg i gang med at finde en god tandlæge i København og gerne en, der boede tæt på og om muligt også havde åbent om lørdagen. Det er nu ikke, fordi jeg nogensinde har haft tandproblemer, men at vælge en ny tandlæge er en tillidssag, lidt ligesom at finde en anden frisør. På internettet fandt jeg en tandlægeklinik i nærheden og klikkede ind på deres hjemmeside. Siden præsenterede medarbejderne, de fysiske rammer i klinikken, tandlægernes  specialer og priserne på de respektive indgreb.

Jeg besøgte klinikken og sagde ærligt, at jeg kom, fordi jeg havde behov for at vejre stemningen i klinikken, inden jeg valgte at blive patient. Klinikassistenten troede, jeg led af tandlægeskræk, men det kunne jeg berolige hende med ikke var tilfældet, jeg synes bare, at mine tænder er en meget personlig sag, så jeg ville sikre mig, at jeg kunne lide at være der.

Mit indtryk fra deres hjemmeside holdt stik, jeg fik en sludder med en af tandlægerne og receptionisten, og inden jeg gik derfra, havde jeg bestilt en tid til det halvårlige tandeftersyn.

Ny tandlæge efter flytning
Rul til toppen