Nyheder på nettet

De fysiske aviser lider den økonomiske konsekvens af, at nyhederne i dag flyder i et gratis flow på nettet. Mange af dem forsøger sig med nyheder i gennem betalte artikler på nettet, altså kunderne skal have penge op af lommen for at læse med på hjemmesiden. Det er en tindens jeg har svært ved, at se overleve, specielt fordi nettet også flyder med god gratis hjemmesider, der leverer skarpe og friske nyheder.

Hvis aviserne skal lykkedes med den taktik er de nød til, at lave artikler som ikke kan læses på de andre medier, dvs. hoppe lidt væk fra aktuelle nyheder og i stedet for satse på artikler med gode og specielle vinkler som de andre medier ikke har. På den måde kan de overtiden trække befolkningen ind i deres betalte indlæg.

En god vinkel, som også ses en del fortiden er iværksætternes succes historier, det er både noget der vækker drømmene i folk, men også gør dem nysgerrig så de har lyst til at læse med. På Crowdnews kan man fx. læse hvordan jyske varmepumpe installatører har stor succes med at installere varmepumpe i hele landet, og faktisk gør det til en bedre pris end de lokale installatører. Det er den slags der er utroligt og unikt.

Nyheder på nettet
Rul til toppen