Nyt komfur til klubben

I den fodboldklub for old boys, som jeg er medlem af, har vi gennem nogle år sparet på klubbens skillinger med det formål at spare sammen til et nyt køkken i vores klubhus. Vi hygger os gevaldigt i “tredje halvleg” med både mad og lidt øller, når fodbolden er overstået. Så er det rart med et ordentligt køkken, så vi selv kan lave noget mad, og selvfølgelig et godt og stort køleskab til at holde øllerne i den rigtige temperatur.

Og nu havde vi så får sparet tilstrækkeligt sammen, og et par stykker af os blev sendt i byen for at købe til det nye køkken. Vi var enige om, at vi ville købe kvalitetsvarer, for der var faktisk pænt med kapital i klubben.

Vi valgte et lækkert komfur fra SMEG, og så blev det ellers til Siemens hvidevarer for resten. Vi skulle selvfølgelig bruge en opvaskemaskine og som sagt et stort køleskab. Men til vores store badeværelse i klubhuset skulle vi også have en Siemens vaskemaskine, så vi på stedet kunne vaske det svedige fodboldtøj i stedet for at skulle slæbe det med hjem og lade lillemor putte det i vaskemaskinen.

Vi tingede os til en pæn rabat på hvidevarerne, så der blev også penge til en blender fra OBH, som vi kunne bruge til at blende frugt i – øl er nemlig strengt forbudt før vores fodboldtræning. Og så endte det med, at vi også købte en Philips barbermaskine til fælles brug i badeværelset i vores klubhus.

Nyt komfur til klubben
Rul til toppen