Pocketbikes er legetøj

En af mine kolleger, Carsten, er et stort legebarn, og han bruger en stor del af sine disponible midler på forskellige former for legetøj til voksne. Det kan han også godt tillade sig, for han er ungkarl og har ingen familiemæssige forpligtelser, så han snyder ingen ved at spille golf og foretage sig an masse andre fristende ting i sin fritid.

I går fortalte han, at han netop havde købt et nyt stykke legetøj, nemlig en billig pocketbike. Da en af de andre i frokostpausen spurgte ham, hvad han da ville bruge sådan en til, blev han et øjeblik mundlam, for det var da aldrig faldet ham, at der skulle være et bestemt formål med et stykke voksenlegetøj.

Men han fattede sig hurtigt og svarede, at han ville bruge den til at køre på. Og så var det pludselig kollegaen, der blev mundlam, for hvad skulle han ellers bruge den til?

Carsten fortalte, at han var faldet over den i en netbutik, fordi han søgte efter en billig ATV. Det viste sig, at sådan en ATV – altså en terrængående, firehjulet motorcykel – var noget dyrere, end han havde forventet, så det køb blev udskudt til senere.

Til gengæld kostede den lille pocketbike kun ca. 1.500 kr., så den lod han sig friste af. På trods af den lille knallertmotor på bare 49 kubikcentimeter, kan den køre 70 km/t, fortalte Carsten. Nu er jeg bare spændt på, hvordan han får krummet sine lange ben sammen, så han kan køre på den, når han har modtaget den.

Pocketbikes er legetøj
Rul til toppen