Polterabend for søster

Til min søsters polterabend havde vi blandt andet arrangeret et besøg i et musikstudie, hvor vi havde planlagt, at hun skulle indspille en CD og synge til festmusik og dinnermusik akkompagneret af en af vores gode venner, som spiller spansk guitar. Inden vi kom til studiet, havde vi været igennem andre aktiviteter og en god frokost med hvidvin og champagne, så humøret var højt, da vi nåede studiet.

Min søster, som er lidt genert og helst ikke vil fremstille sig selv, fulgte med ind i musikstudiet og lod sig ikke slå ud af, at hun skulle synge til vennen, der spillede spansk guitar, og synge et repertoire af festmusik og dinnermusik, som hun ikke helt var hjemme i. Vi beundrede hende og var overraskede over den iver, hun gik til opgaven med, og vi morede os  kosteligt. Under det sidste nummer til hendes CD med festmusik, begyndte den kommende brud at danse spansk dans til stor overraskelse for vores ven, der spillede spansk guitar, men han lod sig rive med af hendes udfoldelser, ændrede hurtigt stilen og begyndte at spille bryllupsmusik. Og det var ikke det samme som almindelig musik til sølvbryllup, kan jeg love dig.

Da musikken holdt inde, og min søster nærmest ikke kunne få vejret af begejstring og fysisk udfoldelse, foreslog hun, at guitaristen spillede mere festmusik – gerne bryllups musik, som vi alle kunne danse til. Det blev en rigtig morsom afslutning på en lang dag, og vi brugte vores sidste kræfter på at danse til festmusik med spansk guitar i baggrunden. Vi sluttede aftenen af med brudevalsen, hvor min søster fik tårer i øjnene.

Polterabend for søster
Rul til toppen