Portrættegning med blyant

At tegne med blyant er en kunstart som få mestrere rigtigt godt. Det er en meget svær kunst, der handler om at få alle udtryk i billedet ved hjælp af sort, hvid og gråtonerne imellem disse to yderpunkter. At kunne beherske denne tegnekunst er en gave som nogle har og ovenikøbet så er der nogle der også vælger at dele det med os andre. Jeg har set Sidsels blyantstegninger som hun har lagt ud på nettet så vi allesammen kan se dem. Det er virkelig flotte tegninger som hun kan være virkelig stolt af. Jeg har ikke selv så pokkers meget forstand på den slags – men synes da nok jeg kan se når der er en portrættegning der er flot og det synes jeg bestemt hendes er.

Jeg har ikke selv bestilt nogle portrætter fra hende endnu, men der er ingen tvivl om at det ville være en super fed gaveide til et bryllup eller en konfirmation. Så jeg går lige og afventer det næste større arrangement som jeg skal til, hvor jeg kan give et portræt som gave.
Når man kigger på hendes priser sammenlignet med mange af de andre, så er hendes priser de samme – men kvaliteten af hendes virker til at være noget bedre. Jeg ved som sagt ikke hverken hvordan hendes eller de andres er når man står med portrættet i hånden – men på de billeder de allesammen har lagt ud der virker hendes til at være noget mere professionelt.

Portrættegning med blyant
Rul til toppen