Rundrejser i USA med dansk guide

Rundrejse i USA – på dansk!

Jeg har ikke altid følt den store selvtillid til mit engelske. Jeg foretrækker undertekster på mine film og dansk i min hverdag. Men det betyder ikke, at jeg ikke nærer interesse for de engelsktalende lande, og i særdeleshed ikke USA.

For nyligt fandt jeg så den ideelle mulighed for at udforske det amerikanske land uden at skulle vove mig ud i problemer på grund af kommunikationen. En rundrejse i USA har altid lydt fascinerende, men jeg havde mine tvivl om, hvorvidt det kunne lade sig gøre for mig. Men efter at have tilbragt to uger i en rundrejse i USA i Californien, har jeg fundet ud af, at man ikke er nødsaget til at gå på kompromis med sine ønsker.

Min rundrejse i USA var nemlig ført an af danske guides fra USA Tours, og det lykkedes mig at få indsigt i en fantastisk kultur og opleve rigtig meget i løbet af rejsen til trods for dette. Jeg har længe ønsket at få oplevet noget som dette, og det er absolut en ferie, der er værd at tage, også selvom man ikke umiddelbart tror, at man helt er beredt på de to ugers oplevelser.

En rundrejse i USA er derfor uden tvivl noget, som man skal få prøvet af, uanset hvem man er. Der er i hvert fald intet til at hindre for dette ønske, og jeg er i dag to ugers oplevelser rigere efter to uger i USA med dansk sprog.

Rundrejser i USA med dansk guide
Rul til toppen