Så skred det for Søren

Så gik det endelig galt for Søren – min gamle klassekammerat der brillerede med at kunne drikek en halv flaske gin på 5 minutter dengang, vi var unge. Siden holdt han op med det pjat, men til gengæld fik han svære økonomiske problemer. Faktisk blev Søren kendt for aldrig at betale sine regninger, og han røg til inkasso i tide og utide. Det var faktisk ret jammerligt at skue.

Forleden besøgte jeg Søren efter ikke at have set ham i mange år. Han var nedtrykt, for hans gæld var vokset ham helt og aldeles over hovedet. Han havde netop fået endnu et brev fra en kreditor, der ville have penge og renter grundet for sen betaling.

Nu var det et firma – Købmandsstandens Inkasso Service med hjemmesiden inkasso service – der var efter ham. Men modsat de tidligere historier var de faktisk meget rimelige at tale med, og det endte med, at Søren indgik en rigtig god aftale med dem om afdrag.Han undgik dermed udpantning, fogedforretning, RKI og skyldnerregister.

Nu håber jeg bare, at Søren kommer på ret køl igen! Og at han ikke bare kritikløst kaster sig over alle mulige former for kredit igen.