SEO-workshop med egen side

En ting er, at lære det teoretiske om SEO (søgemaskineoptimering) og forsøge at føre denne teori til praksis. Men med en SEO workshop er det muligt at få undervisning i SEO samtidigt med, at der bliver foretaget konkrete ændringer på ens egen hjemmeside af undervisningen. Flere fordele og bedre resultater med andre ord!

SEO workshoppen kan med fordel tage udgangspunkt i den side, I ønsker at optimere. På denne måde har underviseren under hans SEO workshop mulighed for at tilpasse de emner, I vil gennemgå, til netop dét, der ville gøre denne side profitabel. SEO er et så stort område i dag, at det ville være umuligt at ramme plet for én specifik side ved at komme med en generel introduktion til SEO, hvilket undgås med en konkret SEO workshop.

Praktiske råd og en to-do-liste

Tager jeres SEO workshop udgangspunkt i den side, medarbejderne alligevel skal til at søgemaskineoptimere bagefter, har medarbejderne mulighed for allerede dagen efter den færdiggjorte SEO workshop at begynde med en masse praktiske opgaver. SEO kan tage lang tid og kræve meget manuelt arbejde, hvis fx alle sidetitler skal skrives om, eller at der skal tilføjes tekster, og derfor vil underviseren under en SEO workshop ikke ordne så meget af det praktiske arbejde, som han vil fortælle, hvilket praktisk arbejde, der skal laves.

Efter en endt SEO workshop kan de udvalgte medarbejdere meget vel stå med arbejde til flere uger, men udbyttet af SEO workshoppen stopper ikke her. Var SEO workshoppen inde over emner som linkbuilding og tilføjelse af nyt unikt indhold, ved de underviste, at denne del af SEO er en proces, der aldrig stopper – og som derfor i sagens natur vil tage mere end blot et par uger efter endt workshop.

SEO-workshop med egen side
Rul til toppen