Seriøs dating

Min kollega, Kirsten, kaldte på mig, da jeg var på vej til at holde fyraften. Der var noget, hun gerne ville vise mig på sin computer, så jeg slentrede over til hendes skrivebord. Ser han ikke dejlig ud, spurgte hun og pegede på et billede af en mand, som hun havde fremme på skærmen.

Jeg kiggede nærmere på fyren, som ganske rigtigt så rar ud – uden direkte at være en flot fyr, bare ganske almindeligt pæn. Så jeg svarede bekræftende og spurgte Kirsten, hvem han var.

Så fortalte hun, at hun i et stykke tid har søgt en kæreste via et par dating sider på nettet. Hun har chattet med nogle stykker før ham her, men efter lidt tid var hun blevet klar over, at de i hvert fald ikke var noget for hende.

Men ham her vil jeg gerne på seriøs dating med, sagde hun med begejstring i stemmen, og det er endda lidt nemt, for han bor her i byen, og vi har aftalt, at han skal ringe til mig i aften, så vi kan fastlægge tid og sted for et direkte møde.

Der var i hvert fald ikke tvivl om, at Kirsten var godt oppe at køre. Hun drømte helt sikkert allerede om et lykkeligt liv sammen med manden, hun havde fundet frem til via netdating. Og jeg vil da bestemt håbe for Kirsten, at han viser sig at være den rette for hende og omvendt, for hun trænger i høj grad til at få en mand i sit liv.

Seriøs dating
Rul til toppen