Skab et gennemført look

Jeg hører til blandt de kvinder, der altid kaster sig med stor appetit over modesiderne i lækre modeblade. Jeg holder øje med de nyeste trends og ind imellem kan jeg bare ikke vente til den nye sæsons styles er fremme i butikkerne. Jeg må også indrømme, at jeg desuden ser masser af tv og nyder at følge både danske og udenlandske kendisser og ikke mindst deres stil. Af og til ville jeg faktisk ønske, jeg kunne copypaste deres tøj direkte fra tv og blade og ind i mit eget garderobeskab.

EltonNår jeg selv skal vælge tøj, er det først og fremmest det lidt cool city-look, jeg går efter. Tøj, der bare sidder og har det internationale snit, der passer både til mit dagligliv på jobbet med masser af møder, rejser og kundebesøg – og storbyferierne med min mand eller veninderne.

Min basisgarderobe skal gerne signalere både klassisk stil, elegance og de nyeste trends. Eksempelvis sæsonens klare farver og spændende prints. Tøjet skal skal være nemt at pakke til en kuffert. Derfor har jeg brug for, at de forskellige outfits bare passer sammen på kryds og på tværs – kjole, nederdel, t-shirts, skjorte og jeans i flere længder.

Altså et gennemført look, sådan som jeg har fundet det hos mærket Elton, som tilmed har danske rødder og som jeg også tit møder både i ind- og udland.

Jeg nyder at snuse til alle de mange muligheder – mixe og matche. På hjemmesiden www.skott.com henter jeg inspiration til mine næste garderobe-indkøb. Jeg hygger mig med at finde de helt rigtige outfits og sammensætte min egen garderobe – præcis når jeg har tid og lyst.

Det lækre ved Elton er, at det hele passer sammen i en både cool og international stil. Jeg har læst, at Eltons designere henter inspiration i internationale modebyer som Milano, New York, Paris og London. Det passer med mine egne iagttagelser og giver mig den selvtillid, jeg har brug for både privat og på jobbet.

Mit arbejdstøj skal signalere seriøsitet, overblik og ro – og privat vil jeg gerne fremhæve min feminine stil – gerne med et glimt i øjet.

Skab et gennemført look
Rul til toppen