Sko til de små

Vi havde besøg af sundhedsplejersken i sidste uge. Min mand og jeg blev for et halvt år siden forældre for første gang, så jeg har en del spørgsmål, hver gang sundhedsplejersken er på besøg.

Nu er vores lille søn så småt begyndt at kravle, og jeg var kommet til at spekulere på, om det fodtøj, vi giver ham på, har nogen betydning for hans fødder. Ja, sagde sundhedsplejersken, det har det bestemt. I bør købe nogle ordentlige babysko af et anerkendt mærke med ordentlig støtte for hans fødder, lød svaret.

Næste dag drog jeg ind til byen for at købe et par ordentlige sko til drengen. Efter rådslagning med en tilsyneladende kyndig ekspeditrice købte jeg et par Naturino babysko og glædede mig til at komme hjem og give ham dem på.

Men da jeg nu var i skobutikken købte jeg også et par Reef sandaler til at have med på stranden. Den type sandaler bryder min mand sig ikke om, så i stedet købte jeg et par Crocs sko til ham, så jeg i fremtiden kan slippe for at se ham gå på stranden i sine gamle, udtrådte tennis sko.

Det skulle vise sig at være et pudsigt sammentræf, for da han senere på dagen kom hjem fra arbejde, havde han på vejen hjem været inde i den samme skobutik for at købe et par nye Adidas håndboldsko til sig selv. Han blev heldigvis alligevel glad for sine Crocs sko og var enig i, at de var gode til vores strandture.

Sko til de små
Rul til toppen