Støvsuger eller espresso?

Min mand har en udpræget svaghed for moderne teknik. Når der kommer noget helt nyt på markedet, synes han altid, at vi da vist er nødt til at have sådan en – hvad det så end er for en maskine. Sådan var det også sidste år, da han for første gang blev rigtigt opmærksom på, at der var kommet robotstøvsugere på markedet til priser, som det er muligt for private at hamle op med.

Jeg kan huske, at han kom hen til mig med en reklameavis fra en store hvidevareforretning inde i byen og viste mig det dengang super moderne vidunder. Så jeg skyndte mig at fortælle ham, at jeg faktisk er udmærket tilfreds med den støvsuger, vi havde i forvejen. Og i øvrigt bor vi i et hus med flere forskudte plan, så jeg havde vanskeligt ved at forestille mig, at det overhovedet ville være muligt at bruge en robotstøvsuger hjemme hos os på grund af de mange trin, der er mellem de forskudte plan.

Min mand så lidt slukøret ud, for han kunne vist godt se, at det rent praktisk ville være umuligt at overlade arbejdet med støvsugningen til en robotstøvsuger. Men han er også en stædig rad, så dagen efter tog han faktisk ind i forretningen med de hårde hvidevarer for at forhøre sig nærmere om mulighederne, og han kom hjem og fortalte, at man godt kan bruge sådan en robot, man skal bare med håndkraft løfte den op eller ned ad trinene. Så nu har vi sådan en. Og den komplementerer fint vores nye smarte espressomaskine i øvrigt.

Støvsuger eller espresso?
Rul til toppen