Tights til workout

Jeg er først for nyligt begyndt at træne. Det har ikke rigtigt interesseret mig før, men jeg er nu for alvor begyndt at få interesse for det. Tidligere var jeg så heldig, at jeg var genetisk heldig ikke at behøve at træne. I takt med, at jeg er blevet ældre, kan jeg begynde at se behovet på min krop. I starten var det virkelig noget, jeg skulle trække mig i gang med, og jeg syntes altid, at jeg var for træt til det – eller jeg havde for travlt til det.

Det, jeg kan se, er, at det jo mere, jeg træner, jo nemmere bliver det for mig at holde det i gang. Og det lagt sammen med, at jeg begynder at se resultater på min krop, gør det også mere attraktivt. Jeg får mere energi, og jeg føler mig mere positiv over mig selv. Det, der først fik mig i gang, var Zumba. Jeg elsker musikken, som er alt fra latin til hip hop. Gode rytmer – og gode dansetrin. Masser af positiv energi. Da jeg startede Zumba, var jeg all in med at købe specielt Zumba gear. Meget farvestrålende bukser og tights – nogle med bånd, der svinger, når du danser. Efter at have danset Zumba – som er fantastisk cardio – i 3 år begyndte jeg at føle, at min krop var blevet immun over for Zumbaen – næsten.

Så jeg begyndte at se mig om efter noget andet. Jeg har prøvet Yoga nogle gange. Det ser nemt ud – men det er faktisk ret krævende. Og du får sved på panden. I de sidste måneder har jeg så gået i motionscenter og trænet med vægte og i maskiner osv. Jeg kan virkelig se en effekt på min krop, efter jeg har startet det. Mine arme er mere muskuløse, og mine ben er fastere og mere spændstige. Jeg føler mig ikke tilpas med mine kulørte Zumba bukser i mit gym, så jeg begyndte at se mig om efter noget andet. Jeg har prøvet flere forskellige tights – lige fra 2xu til Under Armour – og jeg må sige, at jeg er faldet pladask for Under Armour. De er både friske og giver mig et godt fit. Prøv dem, næste gang du skal have et par nye tights.

Tights til workout
Rul til toppen