Tigi Bed Head

Jeg rejser aldrig på ferie uden at jeg har mine Tigi Bed Head produkter med mig. Min familie og jeg er netop kommet hjem fra en dejlig familie weekend i sommerhus i Blåvand. Det var været en hel vild hyggelig tur hvor det virkelig var hygge med familie der var i fokus. Vi skulle dog naturligvis en tur ned i Blåvand by der er en dejlig hyggelig by til dem der ikke kender dem. 

Ferien var dog ikke ren hygge, for det gik ret hurtig op for mig, at jeg havde glemt alle mine Tigi Bed Head produkter, og vil vil sige at jeg kan leve uden mange ring, men eg kan bare ikke leve uden Tigi Bed Head. Min svigermor grinte dog lidt af mig og sagde, at det da kunne være lige meget at jeg havde glemt dem, for jeg kunne da låne den shampoo hun havde med, for hun at rigeligt med til os begge to. Jeg kan bare ikke bruge en eller anden tilfældig shampoo, så jeg må en tur ned i Blåvand for at købe nogle nye produkter fra Tigi Bed Head.

Næste gang jeg skal i sommerhus med familie, så tror jeg lige jeg kigger efter en gang inden vi tager af sted, om jeg nu har husket Tigi Bed Head.

Tigi Bed Head
Rul til toppen