To gode steder

Der er nærmest ekstrem kø derude, når dte gælder om at sælge de små gadgets, der gør sexlivet sjovere for både mænd og kvinder. Noget tyder på, at behovet er ganske stort, og det er da efterhånden også blevet ganske stuerent at hygge sig lidt med alt fra små vibratorer ti oppustelige får. Jo – den er god nok! Man kan faktisk købe et oppusteligt får til at dyrke lidt hygge i høet med. Gad nok vide, hvem der køber den slags?

Nuvel – vi skal jo lige nævne, at vi ikke er helt ufarvede her på redaktionen, når dte gælder sex legetøj og hjælpemidler. Vi kender nemlig to gode butikker, der sælger den slags isenkram på nettet, og det er jo nemt at købe den slags online, ikke?

Den ene butik er Eroticom, der sælger sexlegetøj med levering fra dag til dag.

Den anden er Lingeributikken, der også sælger sex legetøj.

Vi skal lige bringe en lille advarsel om, at det er en god ide at købe en ordentlig kvalitet, for køber du noget skrammel, får du ptalater og den slags i materialet, og det er bare ikke sundt!

I øvrigt vil vi foreslå dig et nærmere kig på privatleasing af bil, hvis du står for at skulle skifte din gamle bil til noget mere smart