Troede manden købte hårprodukter til en anden

Alle mænd er nogle svin!!! Det ordsprog kan mange kvinder nikke genkende til, vil jeg tro. Det kunne jeg også indtil for nylig. Jeg har længe haft på fornemmeren, at min mand så en anden. Nemlig hans sekretær, som er en høj slank blondine med det smukkeste hår og selvfølgelig  et par ordentlige kasser.  Grundet min mistanke er, at han altid kommer hjem og dufter af den bimbos parfume og han siger altid, at det er fordi hun bruger overdrevet meget parfume. Tror I, at jeg selv troede på den? Nej vel. Derfor besluttede jeg mig for, at installere et overvågnings program på hans pc, så jeg kunne læse hans mails.

Efter to dage gik jeg i gang med at læse hans mails. I første øjekast var der ingen grund til bekymringer. Efter at have nærlæst hans mail, fandt jeg ud af at han havde købt  nogle rigtig gode hårprodukter såsom shampoo, balsam, hår styling, hårkur, glidecreme og massageolie i en webshop der hedder www.økoshoppen.dk. Det er i øverigt en mega lækker webshop med masser af forkælelse til kvinder og deres børn (har handlet i Økoshoppen flere gange siden:-))

Jeg blev jo eder tosset fordi jeg var sikker på, at de var til hende. Hun er i hvert fald typen, der bruger sådan nogle gode hårprodukter. Hun køber ikke bare den billige shampoo eller hårfarve henne i Matas. Nej hun køber det hele ved frisøren.

Jeg konfronterede ham med, at han lige så godt kunne indrømme at han var mig utro med den, undskyld udtrykket SO!!. Han grinte meget højt og blev pisse sur samtidig. Han forklarede mig, at de ting var til mig som en gave + en weekend tur på et kroophold. Jeg blev mega flov og samtidig lettet på en gang. Han aflyste dog weekendopholdet fordi, at han mente at jeg havde brudt hans tillid. Det kunne jeg også godt forstå, men da han begyndte at true mig med, at han ville aflevere hårprodukterne tilbage, begyndte jeg så småt at blive lidt bitter. Jeg vidste godt at jeg ikke havde min ret til det, derfor lukkede jeg også munden.

Weekenden kom og jeg fik selvfølgelig alle mine vidunderlige produkter. Det bedste produkt var john master shampoo. Den shampoo var helt suveræn. Selvfølgelig faldt massageolien og glidecremen også i god jord om aften:-)

Nu til pointen. Kvinder det er ikke alle mænd der er svin husk det:-)

Men hvis jeg havde fundet ud af, at jeg havde ret angående utroskab. Så kunne kvinden i videoen sagtens have været mig.

Hvis I vil vide mere om økoshoppen.dk kan I læse meget mere om den gode helsebutik her

Sussi Blue

Troede manden købte hårprodukter til en anden
Rul til toppen