Vejret i Malaga, værd at rejse efter

Vejret i Costa del Sol-regionen i Spanien er ofte meget lækkert, og Malaga har noget af det bedste vejr i Spanien. Der er som udgangspunkt intet regn hele sommeren – og meget lidt regn resten af året. Byen har omkring 300 årlige solskinsdage og er et af de varmeste steder i regionen. Med de omkringliggende bjerge, der holder vinden væk, så graderne dermed stiger både om sommeren og vinteren og med de få regnvejrsdage, er Malaga altså et meget populært feriested hele året rundt.

Vejret i Malaga giver også en perfekt mulighed for at lave en masse udendørsaktiviteter, når man er af sted. Mange af turisterne i Malaga nyder f.eks. at spille golf, vandre, ride og sejle på Alborán-havet. På grund af det varme klima, kan man bl.a. finde palmetræer m.m. i Malaga.

Som før nævnt er Malaga et populært feriested hele året rundt, men det er dog alligevel sommeren der er den mest populære ferietid i Costa del Sol. Her svinger temperaturen fra 18 til 29 grader og der er næsten ingen regn.

Hvis du ikke er meget for at rejse til dette område i højsæsonen, anbefales det at rejse af sted i efteråret. Her er der næsten lige så varmt som om sommeren: temperaturen svinger mellem 19 og 27 grader. Nedbør i denne periode kan svinge mellem 20 og 30 mm.

I foråret svinger graderne mellem 18 og 22, mens de om natten ligger mellem 11 og 15 grader. Her ligger nedbøren også på 20-30 mm, men du kan dog være uheldig at opleve 40 mm i april.

Temperaturen i Costa del Sol er på sit laveste i vinteren, med temperaturer på 8 til 17 grader. Men som sagt er Malaga beskyttet af de nordlige vinde og derfor er der varmere her i perioden.

Læs meget mere om vejret i Malaga rundt op på internettet.

Vejret i Malaga, værd at rejse efter
Rul til toppen