Verdens bedste plæneklipper

Min plæneklipper har fulgt mig i mange år og er ved at være udtjent, så nu er det på tide at købe en ny, som jeg forestiller mig skal være nemmere at betjene. Jeg er nemlig blevet hyret af flere sommerhusejere til at slå  deres græs uden for højsæsonen.

Da jeg kiggede på nettet for at få et indblik i markedet for en automatisk græsslåmaskine, faldt mit blik på en maskine jeg aldrig havde hørt om, nemlig en græsrobot.

En græsrobot slår selv plænen, den skal naturligvis indstilles og lades op, den minder i store træk om en robotstøvsuger og kan fås i forskellige prisklasser, afhængig af hvor mange m2 græs der skal slås. Tanken om at investere i en græsrobot er tiltalende, jeg forestiller mig at jeg få mig en pibe tobak mens naboens græs bliver klippet og bare sidde og nyde synes af en smart maskine.

Det meste af dagen har jeg derfor siddet og lavet kalkulationer i forhold til om en græsrobot er rentabel for mig, for maskinen er naturligvis ikke hel billig. Og min lille forretning skulle jo helt give et afkast.

I morgen tager jeg ud i et byggemarked for at orientere mig yderligere om diverse robotplæneklippere, jeg indrømmer at jeg glæder mig til at se udvalget af den nye teknologi indenfor plæneklippere, men den dag jeg skal tage afsked med min trofaste gammeldags plæneklipper vil blive en sorgens dag.

Men selv om jeg er oppe i årerne er jeg dybt fascineret af hvor mange maskiner der findes med højteknologisk udstyr.

Verdens bedste plæneklipper
Rul til toppen