Vi elsker vores Spanien

Det var en noget pinlig situation, vores datter og svigersøn var kommet i for nogle uger siden. De havde planlagt og købt en ferie på Costa del Sol, men få uger før ferien blev vores svigersøn helt uventet afskediget fra sin arbejdsplads på grund af nødvendige nedskæringer.

Nu syntes de pludselig ikke, at der var råd til at holde fast i deres årlige rejser til Spanien, for med kun en arbejdsløshedsunderstøttelse til vores svigersøn blev økonomien jo noget stram. På den anden side havde de allerede betalt deres ferie på Costa del Sol, og så tæt på afrejsen kunne det ikke lade sig gøre at få pengene refunderet.

Men der var jo problemet med kost og lommepenge på deres billig ferie i Spanien. Hvis de skulle spare disse udgifter, måtte de vinke farvel til de godt 8.000 kroner, de havde indbetalt for deres ferie på Costa del Sol.

Det var noget af en klemme, de var kommet i, men min mand viste sig så fra den gavmilde side og lovede det unge par, at vi ville sponsorere 4.000 kroner til mad og lommepenge under de to ugers ferie i Spanien.

Hvis I afstår fra at spise store, røde bøffer hver aften, kan de penge nok række, sagde min mand. De unge mennesker var henrykte, og allerede dagen efter fik vores svigersøn et nyt arbejde, som han skulle starte på lige efter deres ferie på Costa del Sol. Dermed er der udsigt til, at de unge også næste år kan tage på ferie i Spanien. Deres søde venner fra Norge vil vist nok se nærmere på et Hotel i centrum af København.

Vi elsker vores Spanien
Rul til toppen