Webmail på rejsen

Inden jeg blev student bestemte jeg mig for at tage ud og rejse, efter jeg langt om længe havde fået huen på. Grundet det har jeg haft rigtig mange overvejelser om hvilke lande, og hvilken del af kloden jeg skal besøge, når jeg, nu om få måneder, tager ud og rejser.

USA, Asien eller Afrika?

Jeg havde først bestemt mig for, at tage til USA og køre rundt derover nogen tid, hvorefter jeg ville tage til Sydamerika. Den ide droppede jeg, da jeg bestemte mig for, at jeg ikke ville rejse alene, men til gengæld med min gode gymnasieveninde. Hun havde ikke lyst til at tage til USA, da hun var derovre for nogle år siden, og så mente hun desuden ikke der var nok eventyr over det. Vi snakkede derfor om at tage til Asien, over at se Den Kinesiske Mur, se noget jungle og spise masser af ris og andre asiatiske specialiteter. Det valgte vi ikke at gøre, til trods for, at vi begge syntes rigtig godt om ideen.

Vi har besluttet os for at tage til Afrika, som frivillige hjælpere. Vi er begge sikre på, at det bliver helt fantastisk, og at vi vil få nogle helt fantastiske måneder. Vi har besluttet os for dette, da det vil være et stort eventyr for os, men samtidig kan vi give noget til andre, og det er noget vi begge sætter pris på at kunne.

Internetadgang et krav for at kunne bruge webmail.

Da der er internet adgang ikke langt fra hvor vi skal bo, vil jeg have mulighed for at kontakte min familie via mail, hvilket er noget, der er vigtigt for mig, og som jeg virkelig håbede på ville kunne lade sig gøre i vores nærområde, og ikke kun 50 kilometer fra vores bosted. Jeg bruger webmail, hvilket er super smart, da jeg derfor kan logge på min mail overalt, og ikke kun på min egen computer, som jeg ikke har planer om at tage med. Veninden der skal med, har også lige fundet ud af at få adgang til sin mail som webmail, da hun tidligere kun har brugt mail fra sin egen computer.

Et af krav mine forældre havde, for at de turde lade mig tage af sted var, at de uanset hvor jeg var, ville kunne have bare en smule kontakt med mig. Det lovede jeg dem uden tøven, da jeg straks tænkte på min webmail, som jeg jo har adgang til overalt i verden, så længe jeg har internet adgang, hvilket der jo næsten er overalt i dag. Samtidig så skal vi bare sikre os at den hostingudbyder vi vælger er en god stabil en, der er tilgængelig hele tiden.

Jeg er sikker på det bliver mit livs bedste rejse.

Webmail på rejsen
Rul til toppen