Wollah min fætter

Min fætter ejer et galleri i København og har stor succes med at drive det. Det er hans fortjeneste, at jeg er blevet interesseret i kunst og derved har haft  mange spændende oplevelser. Så ofte jeg finder tid til det, tager  jeg  på kunstudstillinger i København eller besøger gallerier, og jeg synes, jeg  har fået et godt indblik i kunstens Verden og har nu mine egne favoritter.

Selvfølgelig besøger jeg også min fætters galleri i København, og det er rigtigt spændende at diskutere kunst med ham, men han er også meget interesseret i at høre om mine oplevelser fra de forskellige kunstudstillinger i København og mine besøg på gallerier.

Sidste sommer var jeg på ferie i Paris og benyttede selvfølgelig lejligheden til at opsøge så mange gallerier som muligt, men der var især et  godt galleri, som tiltrak mig, og jeg var der flere gange. Der var nogle billeder, som var malet af en fuldstændig ukendt kunstner, de var lige min smag. Jeg spurgte i det parisiske galleri, om jeg måtte tage et par fotos, hvilket var helt i orden. Disse fotos sendte jeg hjem til min fætter  med en medfølgende besked om, at her var verdens smukkeste billeder, som ville passe rigtig godt i hans galleri i København.

Ferien endte med, at jeg skulle bestille tre af mine favoritbilleder i det franske galleri,  og de hænger nu, efter et ophold på en kunstudstilling i Købehavn, i  min fætters galleri. Jeg sparer op til at købe dem, men der er lang vej endnu.

Wollah min fætter
Rul til toppen